O nama

Djelatnost tvrtke

Ovlašteni Hyundai servis - održavanje i poravak motornih vozila, trgovina rezervnim dijelovima, pribora za vozila i vozilima, staro za novo.
1981.
Nakon višegodišnjeg rada u Maksimirskoj ulici u Zagrebu, Automehničarska radionica Žitvaj preselila se u Dubravu, u ulicu Klin 1, na samom križanju s glavnom ulicom tog zagrebačkog dijela grada. Ima svega trojicu zaposlenih, a veličina je radionice 100 četvornih metara. Otklanjaju se uglavnom automehaničarski kvarovi na svim markama utomobila, a pretežito na Fiatima i Opelima. Radionicu preuzima na upravljanje Žitvaj mlađi i od tada počinje ulaganje u proširenje postojećeg i izgradnju novog poslovnog prostora. Svake godine postupno se ulaže u bolje uvjete rada, nabavlja se nova oprema.

2001.
Auto servis Žitvaj d.o.o. na istoj lokaciji, Klin 1, izrastao je u veliki objekt od 800 četvornih metara poslovnog prostora. Ima 20 zaposlenih radnika, koji rade u novim ili potpuno obnovljenim prostorijama. Zaposleni su stručnjaci za obavljanje svih poslova u garantnom i vangarantnom roku na automobilima Hyundai, kojih je ovlašteni prodavatelj i serviser. Auto servis ima najmoderniju dijagnostičku traku u hrvatskoj za ispitivanje rada motora, svjetala, kočnica, amortizera i špura. Obavlja sve automehaničarske, limarske, električarske poslove, a posebno u automobile ugrađuju klimatske uređaje, alarm i centralno zaključavanje. U auto salonu izloženi su najnoviji modeli Hyundaia. Parkirališni prostor je veličine 300 četvornih metara. U radionicama govore još i salon engleski i njemački.

2004.
U želji da sadašnji, ali i budući korisnici Hyundai vozila budu što zadovoljniji, Auto Žitvaj prerasta u moderni centar, koji je u potpunosti renoviran i opremljen prema najnovijim Hyundai-evim standardima. Novi salon veličine 250 m2 pruža kupcima mogucnost da upoznaju sve Hyundai modele vozila, a ljubazno osoblje stoji im na raspolaganju uz testne vožnje u bilo koje doba dana. Ukratko rečeno, dugogodišnja tradicija, koja uz ime Žitvaj veže naraštaje vjernih kupaca i klijenata, govori o snazi, inovativnosti, kvaliteti i postojanosti auto kuće.
Salon Salon
Salon Salon

Hyundai Auto Žitvaj - osnovni podaci

Puni naziv tvrtke
Auto Žitvaj d.o.o. za promet robe i usluge
Skraćeni naziv tvrtke
Auto Žitvaj d.o.o.
Sjedište tvrtke
Klin 1, Zagreb
Matični broj
0331686
  • Auto Žitvaj d.o.o. — Klin 1, 10000 Zagreb, Hrvatska
  • T: 01 29 94 449
  • F: 01 28 65 209
  • E: info@hyundai-zitvaj.hr