Novosti

Novi TUCSON na testu

22.10.2015.

Novi Tucson je osvojio 5 zvjezdica u NCAP testu !!


Treća generacija modela prošla je test sa najboljim ocjenama, osvojivši maksimalnih pet zvjezdica.
Tucson je jedan od najsigurnijih u svojoj klasi ukomponiravši širok spektar aktivnih i pasivnih sigurnosnih standarda dok šasija ima puno veću torzijsku krutost a time i veću otpornost na udarce pošto sadrži 30% više naprednog čelika visoke čvrstoće.Poboljšano povezivanje šasije odigralo je ulogu u ocjeni, kao šta je bilo ključno i za omogučavanje boljeg rasipanja energije sudara.Novi Tucson je pun novih tehnologija i značajki koje ga čine još sigurnijim, kako za putnike u njemu, tako i za pješake.
Asistencija pri prelasku pune trake, obavještavanje o prekoračenju brzine, autonomno kočenje u slučaju sudara(AEB), detekcija mrtvog kuta kao i upravljanje stabilnost auta neke su od aktivnih sigurnosnih stema koji sprečavaju nezgode u nastajanju ili putem korektivnih mjera sprečavaju i nastajanje istih.

Za zaštitu pješaka Tucson nudi aktivni sustav poklopca motora kao standard. Radi na principu da se poklopac motora diže kako bi ublažio udarac kod udarca u pješaka.

NCAP je istaknuo da je novi Tucson pokazao poboljšanja u odnosu na prethodni model koji je testiran os strane agencije u 2006.Evolucija ovog modela je viđena u svim smjerovima sigurnosti, naručito u sigurnosnim pomagalima.

Hyundai ix25 - novi konceptni model

23.04.2014.

Hyundai u Kini predstavio novi koncept sofisticiranog SUV modela

Više