Usudi se biti drugačiji.

Ponekad su najbolji trenuci oni u kojima svijet ne oblikuje nas – nego mi njega. To je bit načela You drive it. You define it. Ti definiraš svoj svijet. Definiraj i oživi duh svoje prve KONE. Kao dinamična kombinacija stila i performansi s najnaprednijom vrhunskom tehnologijom, ovaj kompaktni SUV zaslužuje tvoju pažnju.

Dizajn

Dizajn

Kombinacijom naglašenih linija i modernog stila, KONA je izražajna iz kojeg god ugla ju gledali. Mišićave površine slijevaju se u upečatljive kontrastno obložene blatobrane, ističući odvažan SUV dizajn.

Osvijetli.

Osvijetli.

Ponekad je dobro krenuti u novom smjeru, KONA je odlučila učiniti upravo to. Dizajn s dvostrukim svijetlima s LED dnevnim osvjetljenjem sprijeda stvara jedinstveni KONA potpis.

Stiliziraj.

Kombinacija mišićavih linija i elegantnih rubova, KONA je izražajna u svakom pogledu. KONA nudi krov i retrovizore u različitoj boji koji dodatno pridonose mogućnosti usklađivanja izgleda s vašim osobnim stilom. Usudi se biti drugačiji.

Projekcijski zaslon

Novi projekcijski zaslon* ima odličnu vidljivost koja je vodeća u klasi, te unaprjeđuje sigurnost time što projicira važne informacije poput brzine, navigacijskih komandi i upozorenja točno u razini vaših očiju.

*U seriji od razine opreme LOVEit & GRIPit

KONA